Vakantiehuisje in de natuur in de herfst

Reserveer je vakantiehuisje in de natuur in de herfst bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een vakantiehuisje in de natuur in de herfst is zo geboekt .

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de natuur? De Molecaten campings en vakantieparken liggen nabij of middenin natuurgebieden of Nationale Parken waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor de sportieveling en avontuurzoeker is de natuur hét decor voor ultiem vermaak. Wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen, mountainbiken, paardrijden, kanoën … er is altijd wat te zien en te beleven tijdens je vakantie of weekendje weg in de natuur.Je verblijft op een vakantiepark, maar tijdens je verblijf in een vakantiehuisje ervaar je zo'n enorme rust. De vakantiehuisjes zijn bijzonder sfeervolle ingericht! Al zittend in de woonkamer of op het terras is het genieten van de natuur rondom het vakantiehuisje. Dit vakantiehuisjes zijn een echte aanrader voor een weekend weg of lange vakantie.

Herfst! Een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of lange herfstvakantie. In het bos zijn de herfstkleuren op haar mooist en de avonden al gezellig lang. Liever uitwaaien aan zee en genieten van de herfstzon? De Molecaten parken zijn een uitstekende keuze voor een vakantie in de herfst! Kies je verblijf en boek je herfstvakantie online.

4 persoons vakantiehuisje 't Bos-huus

Landgoed Molecaten, Hattem, Veluwe

  • sfeervol houten vakantiehuisje ca. 33 m2
  • op kleine groene camping aan speelveld
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op vrijdag 27 september
Aankomst op zaterdag 28 september

4 persoons vakantiehuisje Goudvink

Landgoed Molecaten, Hattem, Veluwe

  • houten vakantiehuisje met veranda, ca. 34 m2
  • in de Veluwse natuur én dichtbij de Hanzestad
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op maandag 23 september
Aankomst op dinsdag 24 september
Aankomst op woensdag 25 september
Aankomst op donderdag 26 september
Aankomst op vrijdag 27 september
Aankomst op zaterdag 28 september