Kampeerplaats in de natuur

Reserveer jouw kampeerplaats in de natuur bij Molecaten

Zoek je een camping in de natuur om te verblijven tijdens jouw volgende kampeervakantie? Gevonden! Bij Molecaten vind je de beste en mooiste campings met kampeerplaatsen in het groen waar het natuurlijk genieten is. Of je nu komt kamperen met je eigen caravan, vouwwagen, tent of camper; er is altijd wel een plekje bij ons te vinden.

De natuurlijke omgeving in combinatie met de fijne faciliteiten op onze campings is voor onze gasten dé reden om te boeken. Molecaten campings vind je verspreid door heel Nederland. Maar jij als kamperende natuurliefhebber zal met name blij worden van onze campings in de Friese Wouden, in Drenthe, in Vechtdal Overijssel, op de Veluwe of op de Utrechtse Heuvelrug! Het landschap met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, rivieren en meertjes verveelt in deze regio's nooit. Je vindt er rust en het is een pracht-decor voor tochten te voet of op de fiets. En kinderen? Zij beleven in de natuur de stoerste buitenavonturen!

Er is geen Molecaten camping hetzelfde. Bekijk daarom goed welke faciliteiten (eten & drinken, binnen en buiten) je voor de kampeervakantie belangrijk vindt. Wens je een zwembad op de camping of is zwemwater in de buurt van jouw kampeerplek in de natuur ook prima? En wie gaan er mee? Vind hier onze tips voor een camping in de natuur met (klein)kinderen en met je trouwe viervoeter. En als je komt kamperen in een schoolvakantie, dan zijn Molly & Caatje er meestal ook.

Keuze gemaakt? Voor welke Molecaten camping in de natuur je ook kiest, je ervaart er altijd en overal de sfeer van een familiebedrijf. Het wordt een heerlijke kampeervakantie in de natuur. Mooie vakantieherinneringen gegarandeerd! Wens je lekker lang te verblijven op een camping in de natuur? Misschien is een seizoenplaats of een lang kampeerarrangement dan iets voor jou.

Welkom op een Molecaten camping met kampeerplaatsen in de natuur!