Ingerichte tent in de natuur in de zomervakantie

Reserveer je ingerichte tent in de natuur in de zomervakantie bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een ingerichte tent in de natuur in de zomervakantie is zo geboekt .

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de natuur? De Molecaten campings en vakantieparken liggen nabij of middenin natuurgebieden of Nationale Parken waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor de sportieveling en avontuurzoeker is de natuur hét decor voor ultiem vermaak. Wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen, mountainbiken, paardrijden, kanoën … er is altijd wat te zien en te beleven tijdens je vakantie of weekendje weg in de natuur.Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel jij als je (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? Je hebt de perfecte zomervakantie-bestemming gevonden! In de zomervakantie is er op het park en in de omgeving heel veel te beleven voor kinderen. Geen tijd voor verveling... of juist wel. Geniet van de zomer en boek je vakantie online!

5 persoons ingerichte Safaritent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • glamping: sfeervolle Safaritent, ca. 35 m2
  • eigen badkamer met douche, toilet en wastafel
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op vrijdag 14 juli
Aankomst op maandag 17 juli
Aankomst op vrijdag 21 juli
Aankomst op vrijdag 18 augustus
Aankomst op woensdag 30 augustus
Aankomst op donderdag 31 augustus
Aankomst op vrijdag 1 september
Aankomst op zaterdag 2 september

5 persoons ingerichte Safaritent Kievit

Kuierpad, Wezuperbrug, Drentse Hooglanden

  • luxe ingerichte Safaritent, ca. 40 m2
  • eigen badkamer met douche, toilet en wastafel
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op vrijdag 14 juli
Aankomst op maandag 17 juli
Aankomst op vrijdag 11 augustus
Aankomst op maandag 21 augustus

Lees meer over...