Bungalow in de natuur in de herfstvakantie

Reserveer uw bungalow in de natuur in de herfstvakantie bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een bungalow in de natuur in de herfstvakantie is zo geboekt .

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de natuur? De Molecaten campings en vakantieparken liggen nabij of middenin natuurgebieden of Nationale Parken waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor de sportieveling en avontuurzoeker is de natuur hét decor voor ultiem vermaak. Wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen, mountainbiken, paardrijden, kanoën … er is altijd wat te zien en te beleven tijdens je vakantie of weekendje weg in de natuur.Een bungalow bij Molecaten is een heerlijk vakantiehuis met al het comfort en gemak van thuis. Alle te huren bungalows hebben een fijne eettafel voor o.a. een lekker lang ontbijt, een comfortabele zithoek met tv, WiFi tegen betaling, compleet ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Alle slaapkamers in de accommodatie zijn voorzien van goede (boxspring) bedden! Geniet van een bungalow vakantie en boek online.

Herfstvakantie! De scholen gaan weer even ‘uit’. De herfst is een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of herfstvakantie bij Molecaten. Moeten de dikke jassen al aan of krijgen we een herfstvakantie die nazomers aanvoelt. Molecaten is een hele fijne plek voor een gezellige herfstvakantie.

4 persoons bungalow Spieker

De Leemkule, Hattem, Veluwe

  • ruime bungalow aan groot speelveld, ca. 75 m²
  • unieke bungalow; er is er slechts één van!
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op zaterdag 30 oktober

4 persoons bungalow Lariks

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • moderne mini-villa midden in het bos, ca. 70 m2
  • een fantastische 'binnen = buiten' beleving!
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op zaterdag 30 oktober

Lees meer over...