Vergaderen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum

Intieme vergadering of grote bijeenkomst

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt een diversiteit aan (vergader)zalen. Iedere (vergader)bijeenkomst is anders. Om je toch een idee te geven van onze mogelijkheden, vind je hieronder meer informatie over de zalen, tarieven en een aantal arrangementen. Wil je jouw (vergader)bijeenkomst geheel naar eigen wens invullen? Wij maken graag een offerte voor je op maat.

Reserveren?

Wil je iets overleggen of reserveren? Bel gerust naar Eten & drinken Ginkeltuin tel. +31 343 - 489 999 of maak gebruik van het contactformulier.

Goed om te weten

Tijdens schoolvakanties is het helaas niet mogelijk om een kinderfeestje, bijeenkomst of vergadering bij ons te organiseren.
 
Vergaderen Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 04

Zaal Blauwe Reiger

Vergaderzaal de Blauwe Reiger in het landhuis beschikt over een beamer, scherm, whiteboard, draadloos internet en een conference box met diverse benodigdheden. Voor besloten bijeenkomsten kun je ook het gehele Landhuis afhuren, voor een aangepast tarief. Tevens een ideale locatie wanneer je gebruik wilt maken van subzalen of voor het geven van workshops. Er in overnachten kan ook.
 

Zaalcapaciteit

Groote: 70 m2
Carré: 30 personen
U-vorm: 25 personen
Theater: 30 personen
Cabaret: 24 personen

Vergaderen Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 02

Grote zaal 'Het Hardt' en bar

In het hoofdgebouw bevindt zich een grote, multifunctionele zaal; 'Het Hardt'. Dé locatie voor je presentatie, (personeels)feest, bruiloft, grootschalige bijeenkomst, seminair of workshop tot 250 personen. Door het kleine hoogteverschil in de zaal is deze ruimte ook zeker geschikt voor ‘kleinere’ gezelschappen. Deze multifunctionele zaal is voorzien van podium en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Tevens is er voor de zakelijke bijeenkomsten draadloos internet en een beamer aanwezig.
 

Zaalcapaciteit

Grootte: 220 m2
Theater: 200 personen
Feest: 300 personen

Eten en drinken Ginkeltuin Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 05

Theaterbar

Naast 'Het Hardt' bevindt zich de gezellige Theaterbar. Deze staat door middel van een schuifwand in verbinding met 'Het Hardt. Hierdoor kunnen beide ruimtes optimaal worden benut en biedt dit extra mogelijkheden.
 

Zaalcapaciteit

Grootte: 90 m2
Carré: 10 personen
U-vorm: 8 personen
Theater: 30 personen
Feest: 35 personen