Feesten bij Eten & drinken Ginkeltuin in Leersum

Ieder feest(je) een groot succes!

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is naast een prachtig gelegen vakantiepark met camping en huuraccommdaties, ook een uitstekende locatie voor het geven van een feest(je) in Eten & drinken Ginkeltuin.

Reserveren of vragen?

Voor reserveren, andere combinaties/arrangementen of vragen bel ons op tel. +31 343 - 489 999 of maak gebruik van het contactformulier.

Goed om te weten

Tijdens schoolvakanties is het helaas niet mogelijk om een kinderfeestje, bijeenkomst of vergadering bij ons te organiseren.
 
Trouwen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is door de gemeente Utrechtse Heuvelrug aangewezen als officiële trouwlocatie. Vier deze bijzondere dag geheel naar eigen wens.

Informatie over trouwen
Feestzaal Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 02

Ben je op zoek naar een gelegenheid voor een groot feest, (familie)reunie, bruiloftsfeest of receptie. Op Landgoed Ginkelduin beschikken wij over diverse zalen met een capaciteit tot 300 personen!

Informatie over receptie of feestavond
Feestzaal Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 01

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum is een geweldige locatie voor het houden van je familiefeest, vriendenweekend, (familie)reunië of een geslaagd bedrijfsfeest. Wij denken graag met je mee om van je feest iets unieks te maken.

Informatie over familie- of bedrijfsfeest
Bowling Bowlz Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 04 kinderfeestje

Ook voor een kinderfeestje kun je op Landgoed Ginkelduin prima terrecht. Kies voor een feestje inclusief zwemmen, een spannend spel of bowlen in bowlingbaan Bowlz Ginkelduin.

Informatie over kinderfeestjes