Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Winnaars Molecaten fotowedstrijd 2018

Dank u wel voor alle mooie inzendingen!


De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2018 zijn bekend! Wat was het lastig kiezen met alle mooie inzendingen. Alle foto's van de winnaars hebben een plekje gekregen in de brochure van 2019 (de brochure ontvangt u per post, net voor de Kerst) of zijn al online of in een nieuwsbrief gebruikt.

Ook dit jaar zat het coverbeeld er weer tussen! Vandaag (19 december) was het dan eindelijk zover dat de coverfoto bekend werd gemaakt. De foto van Rens op de schommel, gemaakt door zijn moeder, is dé winnende foto van de Molecaten fotowedstrijd 2018. De prijsuitreiking vond, onder het genot van Jip & Janneke bubbels, pannenkoeken en taart, op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin plaats. Rens pakte met vol enthousiasme het pakje met brochures uit en kreeg een blije glimlach op zijn gezicht toen hij zichzelf op al die brochures zag staan. De moeder van Rens maakte een fantastisch gebaar bij het in ontvangst nemen van de vakantiecheque: ze gaat deze doneren aan een gezin dat niet op vakantie kan, omdat daar het geld niet voor is. Wat lief! Molecaten geeft haar graag nog een vakantiecheque cadeau om een tweede gezin blij te maken!

Alle andere winnaars van de fotowedstrijd 2018 ontvangen de vakantiecheque voor een gratis weekend/midweek** verblijf per post.

De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2018 zijn:

 1. Familie Helmink, jongen in hangmat
 2. Familie Wolfs, schaapjes in de herfst
 3. Familie van Kampen, meisjes met mutsen op
 4. Familie Breederland, opa en kleinkind
 5. Familie Busing, meisje bij zeemeermin
 6. Familie Visscher, meisje in zee
 7. Familie Staab, strandhuisje bij nacht
 8. Hoofdprijs: Familie Boekee, jongentje op de schommel
 9. Familie van Winden, jongen in klimpark
 10. Familie Schröder, meisjes in spray park
 11. Familie Schouls, kindjes rennend in het bos

Gefeliciteerd!

Doe je in 2019 weer mee?


* De inzender van het coverbeeld wint een week vakantie (m.u.v de strandhuisjes) in een huuraccommodatie op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.

** weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.