U bent hier:  Home Fotowedstrijd Winnaars-2016

Winnaars Molecaten fotowedstrijd 2016

Dank u wel voor alle prachtige inzendingen!
De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2016 zijn bekend. Het was lastig kiezen en daarom hebben we besloten om 13 winnaars te kiezen in plaats van 11. Alle foto's van de winnaars hebben een plekje gekregen in de brochure 2017 (de brochure ontvangt u per post net voor Kerst).

Ook het coverbeeld zat dit jaar tussen alle inzendingen. Och wat werden we blij bij het zien van deze foto! Vandaag (21 december 2016) ontving Saartje van Oost de eerste stapel brochures, de vakantiecheque* en een Molly & Caatje verrassingspakket! 

Alle andere winnaars ontvangen de vakantiecheque voor een gratis weekend/midweek** verblijf op 21/22 decebember per post thuis!

De winnaars van de Molecaten fotowedstrijd 2016 zijn:

 1. Arjan van den Heuvel, strandhuisje bij zonsondergang
 2. Astrid Beukema, meisje met roze gieter en teckel op het strand
 3. Barend Nagtegaal, jongetje geklommen in paal met Vloedlijn
 4. Bas Wagenmans, meisje in paars badpak
 5. Bastiaan van Dijk, meisje aan de ontbijttafel voor de tent
 6. Claudia Boogers-Pijper, zwaaiende Molly
 7. Els Vereecke, radslag op het strand
 8. Familie van Es, meisje met duimen omhoog op trampoline
 9. Familie van Oost, meisje hangend uit het raam van de caravan
 10. Iefke de Jong, vader en kinderen spelen op het strand
 11. Kim Laterveer, drie geschminkte kinderen
 12. Mevr. Kalse-Collard, high-five met Molly
 13. Dhr. N. den Ouden, vader met dochters in het zwembad


Gefeliciteerd!

Doet u in 2017 weer mee?

Niet gewonnen?
Tip: reserveer uw 2017 vakantie uiterlijk 15 januari 2017 - want dan profiteert u van 15% snelle beslissers korting -  en dan doet u volgend jaar gewoon weer mee aan de fotowedstrijd!

* De inzender van de coverplaat  wint een week vakantie (m.u.v de strandhuisjes) in een huuraccommodatie op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.

** weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.