U bent hier:  Home Flevostrand Feesten Receptie of feestavond

Receptie of feestavond

Wij helpen uw dag onvergetelijk te maken!
Ook voor een bruiloft, (personeels)feest, familiere√ľnie, jubilieum of receptie bent u op Molecaten Park Flevsotrand direct aan het Veluwemeer op het juiste adres.  
Wij bieden een aantal 'standaard' arrangementen. Uiteraard kunnen we deze arrangementen uitbreiden en geheel naar eigen wens invulling geven. 

  • Receptie arrangement
    Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak (of petit four met schildje). Tijdens de receptie serveren wij drankjes naar behoefte. Bitterganituur bestaande uit een warm en een koud hapje per persoon. Gemengde nootjes en zoutjes op de tafels.  (Tijdsduur ca. 2 uur, vanaf 25 personen)
     
  • Feestavond / Bruiloftsarrangement
    Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak (of petit four met schildje), of ontvangst met welkomstcocktail. Onbeperkt drankenassortiment. Bittergarnituur bestaand uit 2 luxe koude en 2 warme hapjes. Gemengde nootjes en zoutjes op de tafels. Ter afsluiting van het feest staat er een aangekleed koffie- en theebuffet voor u klaar.  (Tijdsduur ca. 4 uur, 20.30 - 00.30 uur, vanaf 25 personen) 
     
Uiteraard is het mogelijk om de receptie en/of feestavond geheel naar eigen wens in te vullen. Wij denken graag met u mee om uw feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. 

Reserveren of vragen? 
Voor het reserveren, andere combinaties/arrangementen of vragen bel 0320-268 181 of maak gebruik van ons contactformulier.