Zomervakantie in de regio Duin- en Bollenstreek

Reserveer nu uw verblijf in de zomervakantie in de regio Duin- en Bollenstreek

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de zomervakantie lekker naar Molecaten in de regio Duin- en Bollenstreek.

In de Duin- en Bollenstreek wisselt u een dagje luieren op het strand moeiteloos af met een wandeling door duingebied Coepelduin of een bezoek aan Nederlands mooiste historische steden als Leiden, Haarlem en Delft. Kom er beslist ook eens in het voorjaar, want de kleurrijke bloemenvelden zijn in de Duin- en Bollenstreek attractie nummer één!

Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel u als uw (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? U heeft de perfecte zomervakantie-bestemming gevonden! In de zomervakantie is er op het park en in de omgeving heel veel te beleven voor kinderen. Geen tijd voor verveling... of juist wel. Geniet van de zomer en boek uw vakantie online!

Bungalow

Zodra u deze 4-6 pers. bungalows ziet, wordt u meteen duidelijk waarom ze de naam ‘Duinhuisjes’ dragen: het dak is namelijk bedekt met een laag zand en beplant met o.a. helmgras. Huisdieren niet toegestaan.


Aankomst op vrijdag 9 juli
Aankomst op zaterdag 10 juli
Aankomst op vrijdag 16 juli
Aankomst op maandag 19 juli
Aankomst op vrijdag 23 juli
Aankomst op maandag 2 augustus
Aankomst op vrijdag 6 augustus
Aankomst op vrijdag 13 augustus
Aankomst op maandag 16 augustus
Aankomst op vrijdag 20 augustus
Aankomst op maandag 23 augustus