U bent hier:  Dagje uit Waterspeelpark Splesj Schoolreis

Boek een schoolreis naar Splesj!

Een spetterend dagje uit met de hele klas
Bij Waterspeelpark Splesj kunt u met de hele klas de hele dag genieten van spectaculaire glijbanen, het Spray-Park, de grote speeltuin en nog veel meer! Na het zwemmen heeft iedereen vast trek gekregen. Smul dan lekker van het Smikkelpakket!

Is het minder mooi weer? Dan is er de binnenspeeltuin van Molecaten Park Bosbad Hoeven (direct naast Waterspeelpark Splesj en indien beschikbaar). In de binnenspeeltuin klimmen kinderen (t/m 12 jaar) in metershoge torens, over wiebelige touwbruggen, verstoppen ze zich in geheime kruipgangen, is het lekker roetsjen van glijbanen en maken ze acrobatische sprongen op het springkussen. Voor de kleintjes is er een aparte speelhoek met eigen ballenbak!

Voor de meest spetterende schoolreis moet u met de klas absoluut naar Waterspeelpark Splesj!

Supervoordelige schoolreis prijzen

  • Exclusief voor basisscholen en vanaf 20 kinderen
  • Van maandag t/m vrijdag buiten de schoolvakanties
  • Te reserveren tot één week voor aankomst.

Prijzen per persoon
  • Entree Waterspeelpark Splesj  € 8,00 1)
    Per 6 kinderen één volwassen begeleider gratis!
     
  • Optionele extra: Smikkelpakket 2) € 3,95 - inclusief een gratis entreekaartje voor een volgende keer met ouders of vriendjes!!
1) Tarief voor basisscholen.
2) Smikkelpakket: een portie frites, mayonaise, frikandel/ kroket of kaassoufflé, een ijsje én een gratis entreekaartje van Waterspeelpark Splesj voor een volgende keer met ouders of vriendjes en vriendinnetjes!

Geslaagde Splesj Schoolreis Speelgarantie

Geheel vrijblijvend en gratis kunnen onze Splesj medewerkers bij aanhoudende regen tijdens uw schoolreisje u kosteloos de mogelijkheid bieden gebruik te maken van de binnenspeeltuin. Aanbieding geldt mits de accommodatie beschikbaar is. Van de begeleiders vanuit de school verwachten wij assistentie in aanvulling op onze toezichthouders. Vanwege de veiligheid worden in de binnenspeeltuin 175 kinderen tegelijk toegelaten.

Zin in een schoolreis naar een Molecaten dagattractie?

Wacht dan niet te lang met reserveren. Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op een schoolreis naar Flippies Pretpaleis (ca. 19 km ten oosten van Drachten), Molecaten Outdoor Drenthe (ca. 16 km ten noordwesten van Emmen) en Waterspeelpark Splesj (ca. 18 km ten westen van Breda) !

Schoolreis snelle beslissers voordeel 2019

De korting geldt ook in combinatie met de groepskorting (indien van toepassing). De korting geldt niet voor eten en drinken.
  • Reserveer uw 2019 schoolreis 3 maanden vooruit en profiteer van 8% korting op de entree van uw schoolreis.

Schoolreis naar Waterspeelpark Splesj reserveren?

Gebruik voor het reserveren van de schoolreis het reserveringsformulier >


Maak van de schoolreis een schoolkamp!

Eén dag Splesj is eigenlijk niet genoeg, kom op schoolkamp! Direct naast Waterspeelpark Splesj ligt Molecaten Park Bosbad Hoeven met camping en huuraccommodaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.