U bent hier:  Dagje uit Molecaten Outdoor Drenthe Parcoursen klimpark

Klimpark

Alle klimparcoursen op een rijHet klimpark van Molecaten Outdoor Drenthe bestaat uit drie klimparcoursen en een 517 meter lange zipline! Ca. 1,5 uur lang bent u geconcentreerd aan het klimmen, maar ervaart u ook een fantastische kick. Het maakt niet uit hoe jong of oud u bent; dit klimpark smaakt naar vaker en meer!

Tijdens het doorlopen van het parcours bent u altijd (tevens verplicht!) gezekerd. Veiligheid staat voorop!
 

Klimparcours 'Raccoon Rumble' – op 1 meter hoogte

Voor beginners en kinderen vanaf 4 jaar (1.00 – 1.30 m. lengte) kan er op een hoogte van 1 meter naar hartenlust geklommen en geklauterd worden. Alles gebeurt onder toeziend oog van instructeurs en/of ouders.
 

Klimparcours 'Path of the Grizzly' – op 4 meter hoogte

Een stap verder en een niveau hoger dan de Racoon Rumble. Uiterste concentratie en inzet is vereist met hindernissen als de trapeze, apenbrug, swingplanken en rollende stijgbeugels. Als u dit parcours heeft volbracht bent u klaar voor ‘Monkey Madnes’.
 

Klimparcours 'Monkey Madness' – op 7 meter hoogte

Bij het zien van dit klimparcours op het hoogste niveau is het even slikken. U kruipt in de huid van een koorddanser en komt enkele pittige hindernissen tegen. Het heroïsche gevoel na afloop is de spanning meer dan waard!
 

Parcours 'Flight of the Eagle' – vanaf 7 meter hoogte en 517 meter lang

De ultieme adrenaline kick krijgt u van dit parcours! In 4 etappes legt u via de langste zipline (tokkelbaan) van Nederland een afstand van 517 meter af. De zipline gaat over het water naar het eiland midden in de surf- en kanovijver; Wouw! Spanning, sensatie, wind in uw gezicht, het voelt alsof u vliegt.