U bent hier:  Dagje uit Flippies Pretpaleis Schoolreis

Op schoolreis naar Flippies Pretpaleis

Binnen- en buitenpret voor de hele klas!
Voor veel kinderen is de jaarlijkse schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Flippies Pretpaleis is de ideale bestemming voor een afwisselend schoolreisje; want met je klasgenootjes binnen en buiten spelen is toch het allerleukst!

Schoolreisjes naar Flippies Pretpaleis zijn ook buiten de reguliere openingstijden mogelijk. Bel of mail ons uw wensen.

Een schoolreis zonder zorgen

Dankzij het enorme aanbod aan speelfaciliteiten binnen en overdekt, heeft u direct afgerekend met de factor ‘weer’. De verschillende speelmogelijkheden zijn leuk en uitdagend voor kinderen in de leeftijd 4-12 jaar. En bij goed weer is de (deels overdekte) buitenspeeltuin en Flippies Plonstuin ideaal om te spelen én te genieten van het mooie weer.

Alle speel-/klimtoestellen in Flippies Pretpaleis zijn gemaakt van zachte materialen. Het is er heel veilig spelen voor kinderen! De ruimte is overzichtelijk en afgesloten. Begeleiders hebben vanaf het terras of de ruimte binnen heel goed zicht op de spelende kinderen. Het wordt een 'ontspannen' dagje uit met de klas.

Schoolreis: entree + hapje & drankje

1. Basis schoolreisje
  • Prijs per kind/begeleider: € 7,95
  • Voor kinderen inclusief: entree, 2x ranja, patat met mayonaise en een raketijsje
  • Voor begeleiders inclusief: entree, 1x koffie met gevulde koek, patat met mayonaise en een glas fris

2. Super schoolreisje
  • Prijs per kind/begeleider: € 10,50
  • Voor kinderen inclusief: entree, kindermenu met verrassing, 2x ranja en een raketijsje
  • Voor begeleiders inclusief: entree, 2x koffie met één gevulde koek, patat met mayonaise, kroket of frikandel en een glas fris

Zin in een schoolreis naar een Molecaten dagattractie?

Wacht dan niet te lang met reserveren. Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op een schoolreis naar Flippies Pretpaleis (ca. 19 km ten oosten van Drachten), Molecaten Outdoor Drenthe (ca. 16 km ten noordwesten van Emmen) en Waterspeelpark Splesj (ca. 18 km ten westen van Breda) !

Schoolreis snelle beslissers voordeel 2019

De korting geldt ook in combinatie met de groepskorting (indien van toepassing). De korting geldt niet voor eten en drinken.
  • Reserveer uw 2019 schoolreis 3 maanden vooruit en profiteer van 8% korting op de entree van uw schoolreis.

Schoolreis naar Flippies Pretpaleis reserveren?

Bel 0516-541 287 voor vragen of om uw schoolreis te reserveren. Gebruik maken van ons contactformulier kan ook. Wilt u vooraf de locatie bekijken? U bent van harte welkom!