U bent hier:  Dagje uit Bowlingbaan Bowlz De Koerberg Prijzen

Prijzen bowlingbaan Bowlz De Koerberg

De gezelligste bowlingbaan in regio Zwolle
Jong of oud... iedereen is altijd in voor een uurtje bowlen. Kom met uw gezin, vrienden of collega's naar bowlingbaan Bowlz De Koerberg en ga de bowlingstrijd aan met elkaar! Een drankje en een hapje hoort er bij bowlen bij; onze bar is open. Of kom eerst een hapje eten in restaurant De Duiventil!

Natuurlijk zijn onze banen uitgerust met een automatische score-systeem. Al uw strikes & spares worden foutloos geregistreerd!

Prijzen bowlingbaan • per baan per uur

• maandag t/m donderdag € 19,50
• vrijdag, zaterdag en zondag (feestdagen) - Magic bowlen vanaf 20.00 uur! € 22,50
• basisschooltarief € 15,00
   voor groepen vanaf 20 kinderen, alleen overdag tot 17.00 uur en onder begeleiding


Ieder weekend Magic bowlen!

Elke vrijdag, zaterdag en zondag wordt onze bowling vanaf 20.00 uur omgetoverd tot een heuse Magic bowling! We draaien de leukste hits (R&B, Hollandse Hits, uptempo) en het feest is compleet met mooie lichteffecten.


Een bowlingbaan op Bowlz De Koerberg reserveren?

Stuurt u ons een mail met al uw gegevens o.v.v. 'reservering bowlingbaan' (bowlz.dekoerberg@molecaten.nl) of bel 0578-699 818.

Voor uitgebreide informatie, arrangementen, kinderfeestjes, buffetten en online reserveren verwijzen we u door naar de de officiële website van bowlingbaan Bowlz De Koerberg >

WiFi tijdens uw dagje uit

Op alle Molecaten dagattracties kunt u tegen betaling gebruik maken van het Molecaten WiFi netwerk. Lees er alles over >