Lees hier onze maatregelen tegen COVID-19 en ons verzoek aan u.

Laten we allemaal een beetje op elkaar letten.

Wij geven om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers. Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zal uw verblijf en onze manier van service anders zijn dan u van ons gewend bent of verwacht.

Beperk uw bezoek aan de receptie

Wij vragen u het bezoek aan de receptie zoveel mogelijk te beperken en kom met maximaal 1 persoon per huishouden naar binnen. U kunt ons ook bellen of een e-mail sturen tijdens uw aanwezigheid. Dat vinden we geen probleem. Voldoe betalingen bij voorkeur met PIN.

Wij volgen adviezen op

Wij houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen op van het RIVM en de GGD. Wij vragen u hetzelfde te doen.

  • Bij Molecaten staat hygiëne voorop. Al onze medewerkers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien werken we met reinigingsmiddelen om ons interieur en voorwerpen zoals pinapparaten schoon te houden. Onze medewerkers zetten zich maximaal in. Bij ziekteverschijnselen blijven onze medewerkers thuis.
 
  • Krijgt u of uw medegast tijdens het verblijf ziekteverschijnselen (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts), blijf dan in uw accommodatie/kampeermiddel en neem telefonisch contact met onze receptie op. Ga niet rondlopen op het park, maar blijf met uw medegasten binnen totdat u medisch advies heeft ingewonnen.

Graag attenderen we u ook op de hygiënemaatregelen, zoals vermeld op de officiële website van het RIVM. Houd deze website ook zelf in de gaten.

Blijf de basisregels volgen tegen verspreiding van het coronavirus.
  • Was vaak je handen en nies in je elleboog
  • 1,5 meter blijft een veilige afstand. Schud geen handen.
  • Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen.
  • Vanaf 25 september is er in onze restaurants (geldt niet op ons terras en bij afhalen) alleen toegang mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.