Informatie inzake het coronavirus

Laatste update: dinsdag 7 april 2020 om 17:03 uur

English

Op 31 maart 2020 om 19:00 uur heeft de Nederlandse overheid de termijn voor de eerder afgekondigde maatregelen verlengd. Naar aanleiding van deze maatregelen kunnen we tot en met 28 april onze sanitairgebouwen op onze campings niet openen/geopend houden voor het kampeerseizoen en zullen faciliteiten gesloten blijven. Hopelijk draagt dit besluit bij aan het onder controle krijgen van het coronavirus (Covid-19).

Hieronder leest u wat dit betekent voor u als gast op één van onze parken en de meest gestelde vragen.

Voucher voor verblijven op een later moment

Een reservering met een verblijf korter dan 3 maanden kunt u annuleren met toepassing van de Voucherregeling bij annulering voor recreatiebedrijven. Gebruik voor het aanvragen van een voucher - voor uw verblijf op een later moment - het speciale formulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons een e-mail als ontvangstbevestiging. 
Klik hier voor meer informatie en het formulier.

Bel of e-mail ons zo min mogelijk

Wij vragen om uw begrip en verzoeken u zo min mogelijk contact met onze parken op te nemen (ook vanwege onze beperkte capaciteit). We houden u per e-mail en via deze website op de hoogte. Heeft u geen e-mail, dan nemen we telefonisch contact met u op!

Kijk graag regelmatig op deze website voor antwoorden op de meest gestelde vragen.