U bent hier:  Home Bosbad Hoeven Binnenzwembad

Binnenzwembad

Het zwembad voor vrij zwemmen, aquasporten en kinderfeestjes!
Het binnenzwembad van Molecaten Park Bosbad Hoeven biedt een aangenaam zwemklimaat, ook op de koude(re) dagen. Voor de kinderen die op de camping verblijven is er speelzwemmen met de 45 meter lange waterglijbaan Rat Racer (minimum leeftijd 6 jaar, één persoon tegelijk) en een apart peuterbad. Voor volwassenen (16+) die aan hun conditie willen werken of gezellig even samen willen komen is er het 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem voor banen zwemmen.

Tarieven, per persoon
Campinggasten met Bosbad Card: gratis entree!
  • Banenzwemmen: €  3,50
  • Tienbadenkaart banenzwemmen: €  31,50
  • Parkeertarief, per auto: €  4,00

Goed om te weten:
Speelzwemmen is alleen toegankelijk voor onze campinggasten. Hiervoor zijn geen entreekaartjes te koop.

Openingstijden
Het binnenzwembad is geopend van 1 april - 1 november.
Openingstijden binnenzwembad Bosbad Hoeven >

Naast het standaard zwemrooster is er in de (door de overheid aangewezen) vakantieperiodes een aangepast rooster met meer ruimte voor vrijzwemmen. In de vakantieperiode worden er in het binnen zwembad activiteiten georganiseerd zoals dancing by the pool, waterspelletjes, moonlight swimming met DJ en filmvoorstelling.

Kinderfeestjes
Molecaten Park Bosbad Hoeven organiseert verschillende kinderfeestjes. Zwemmen* in combinatie met midgetgolf of de binnenspeeltuin en natuurlijk lekkere frietjes met snack of pannenkoeken. Bel 0165-502 570 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier

* het binnenzwembad is geopend in de periode van eind maart tot 1 november. Buiten deze openingsperiode is het niet mogelijk om een kinderfeestje in het zwembad te organiseren.
   

Openingstijden binnenzwembad Bosbad Hoeven >:


31 oktober 2016 t/m 1 april 2017
Gesloten