U bent hier:  Home Nieuws 3 Molecaten parken ANWB Top camping

3 Molecaten parken in ANWB Top camping-lijst 2018

Flevostrand, Bosbad Hoeven en Wijde Blick behoren tot ANWB Top campings
5 sterren camping Molecaten Park Flevostrand5 sterren camping Molecaten Park Bosbad HoevenWat een prachtig bericht bereikte ons. De ANWB liet ons weten dat 3 Molecaten campings tot de Top campings 2018 behoren. 

3 Molecaten campings ANWB Top camping 2018

Flevostrand aan het Veluwemeer en Bosbad Hoeven met Waterspeelpark Splesj behalen de maximale score van vijf sterren bij de ANWB campinginspectie en mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen. In deze lijst staat ook de nieuwste aanwinst (per 1 januari 2018) van Molecaten: Molecaten Park Wijde Blick in Renesse.

Onafhankelijke campinginspecties
Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer 2.000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Molecaten parken Flevostrand en Bosbad Hoeven maken sinds december 2016 deel uit van deze lijst.

Alle Molecaten campings zijn ANWB Erkende camping

Campings met 3 sterren of meer krijgen het predicaat ANWB Erkende camping. Alle Molecaten campings staan in deze lijst:
Molecaten Park De Koerberg, Heerde, Veluwe
4,5 sterren camping Molecaten Park De Koerberg