Meld je aan voor animatiewerk bij Molecaten

Zorg jij ervoor dat vakantiegasten een onvergetelijke tijd hebben bij Molecaten?

Bij Molecaten begint voor veel mensen hun vakantie! Begint hier voor jou een leuke uitdaging? Molecaten, één van de grootste familieondernemingen in de recreatieve sector, biedt kampeer- en bungalowvakanties op de mooiste plekjes in Nederland en Hongarije. Wil jij ervoor zorgen dat vakantiegasten een onvergetelijke tijd hebben bij Molecaten? Voor 2021 zijn we voor de Molecaten parken in Nederland op zoek naar enthousiaste collega's!

Meld je aan voor de animatie vacature en wij nemen contact met je op!


Ik meld mij aan voor de vacature(s): 

Als Animatiemedewerker vind je het geweldig om met mensen te werken, activiteiten te bedenken en te organiseren, minidisco's te dansen, sporttoernooien te leiden en shows te presenteren. Kortom: jij ziet het als jouw uitdaging om gasten een vakantie boven verwachting te bezorgen tijdens hun verblijf bij Molecaten!

Lees de vacature

Als Tiener entertainer vind jij het geweldig om met tieners (vanaf de leeftijd 11+) te werken en activiteiten voor deze doelgroep te bedenken en te organiseren. Jij ziet het als jouw uitdaging om tieners een onvergetelijke tijd te bezorgen tijdens hun vakantie bij Molecaten!

Lees de vacature