Meld je aan voor animatiewerk bij Molecaten

Zorg jij ervoor dat vakantiegasten een onvergetelijke tijd hebben bij Molecaten?

Bij Molecaten begint voor veel mensen hun vakantie! Begint hier voor jou een leuke uitdaging? Meld je aan voor de animatie functie die bij jou past en wij nemen snel contact met je op.

Molecaten campings en vakantieparken is één van de grootste familieondernemingen in de recreatieve sector. Onze prachtige parken liggen op de mooiste plekjes aan de kust, in de bossen of direct aan het water. Met een baan of stageplaats in de animatie bij Molecaten is jouw uitdaging om gasten een vakantie boven verwachting te bezorgen tijdens hun verblijf bij Molecaten.

Meld je aan voor de animatie vacature en wij nemen contact met je op!


Ik meld mij aan voor de vacature(s):

 

Als animatiemedewerker vind je het geweldig om met mensen te werken, activiteiten te bedenken en te organiseren, minidisco's te dansen, sporttoernooien te leiden en shows te presenteren. Kortom: jij ziet het als jouw uitdaging om gasten een vakantie boven verwachting te bezorgen tijdens hun verblijf bij Molecaten!

Lees de vacature

Als tiener entertainer vind jij het geweldig om met tieners (vanaf de leeftijd 11+) te werken en activiteiten voor deze doelgroep te bedenken en te organiseren. Jij ziet het als jouw uitdaging om tieners een onvergetelijke tijd te bezorgen tijdens hun vakantie bij Molecaten!

Lees de vacature

Als teamleider animatie organiseer je samen met jouw team de activiteiten en verzorg je de dagelijkse aansturing. Je weet een team te motiveren en gaat uitdagingen niet uit de weg. Met elkaar hebben jullie één doel: onze gasten een onvergetelijke vakantie bieden!

Lees de vacature

Als stagiaire animatie werk je mee in het animatieteam en organiseer je de leukste activiteiten. Je vindt het geweldig om met mensen te werken, minidisco's te dansen, sporttoernooien te leiden en shows te presenteren. Tijdens de stage krijg je professionele begeleiding en de kans om jezelf te ontwikkelen voor je studie.

Lees de vacature

Als stagiaire tiener entertainer werk je mee in het animatieteam en organiseer je samen de leukste activiteiten. Je vindt het geweldig om met tieners (vanaf de leeftijd 11+) te werken en activiteiten voor deze doelgroep te bedenken. Voor je stage kom je op een Molecaten park terecht dat bij jou past en krijg je professionele begeleiding.

Lees de vacature