Kamperen aan zee

Reserveer jouw kampeerplaats aan zee bij Molecaten

Kamperen aan zee, dat geeft een heerlijk vrij gevoel ongeacht of het om een lange zomervakantie gaat of een weekend uitwaaien. Aan de Nederlandse kust voelt iedereen zich thuis en ben je even helemaal weg van alles. Bij Molecaten boek je een kampeerplaats aan zee eenvoudig online. Dus of het nu om een korte of lange vakantie gaat, jouw verblijf aan de kilometerslange stranden, prachtige duinen en strandpaviljoens boek je hier!

Kamperen op de allerleukste camping? Die camping vind je hier! Of je nu komt kamperen met je trekkerstent, tipi, tunneltent, vouwwagen of caravan: voor iedere kampeerfan hebben we een passende kampeerplaats. Goed om te weten: hoe langer je kampeert bij Molecaten des te voordeliger je vakantie wordt! Kampeervakantie reserveren? Boek je campingplekje eenvoudig online.

Voor een kampeerplaats aan zee kun je terecht op de Molecaten Parken; Hoogduin, Noordduinen, Wijde Blick, Rondeweibos en Waterbos. Stuk voor stuk bieden deze parken uitstekende faciliteiten om te kamperen aan zee. Of je nu op zoek bent naar een trekkersplaats, comfortplaats of een basisplaats, er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder het actuele aanbod aan kampeerplaatsen aan zee en boek jouw verblijf eenvoudig online!