Chalet aan zee in de voorjaarsvakantie

Reserveer uw chalet aan zee in de voorjaarsvakantie bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een chalet aan zee in de voorjaarsvakantie is zo geboekt .

Een vakantie aan zee. Die bestemming staat bij velen op het verlanglijstje. Zoek niet verder, want je hebt je verblijf voor een heerlijke lange strandvakantie of weekendje uitwaaien aan zee gevonden. De kilometerslange stranden lopen geleidelijk af in zee; plezierig voor de kleintjes dus! De strandpaviljoens en de prachtige duinen dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel.

Een chalet bij Molecaten is een comfortabel ingerichte accommodatie met bijna altijd een veranda. Niets zo fijn als lekker buiten leven! Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis. Alle te huren chalets hebben een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi tegen betaling, badkamer en tuinmeubilair. Verheug jij jezelf al op een verblijf in een chalet? Kies een favoriet chalet en boek snel je weekendje weg of vakantie!

De voorjaarsvakantie is een beetje een rare naam voor een vakantie in februari....brrr, het kan nog koud zijn zelfs. Maar; in de natuur gebeuren echt al prachtige dingen tijdens de voorjaarsvakantie. Her en der bloeit er wellicht al wat. Achter het glas op een terras is het in de voorjaarsvakantie al heel goed toeven. Kies je verblijf en boek de voorjaarsvakantie online!

6 persoons chalet Pimpernel

Rondeweibos, Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

  • luxe, ruim familiechalet met veranda, ca. 40 m2
  • prachtige ligging dichtbij speeltuin en zwembad
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op vrijdag 4 maart
Aankomst op zaterdag 5 maart

6 persoons chalet Akelei

Rondeweibos, Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

  • het meest ruime chalet op dit park, ca. 44 m2
  • in een laantje aan de rand van het park
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op vrijdag 4 maart
Aankomst op zaterdag 5 maart

Lees meer over...