Bungalow aan zee in de zomervakantie

Reserveer uw bungalow aan zee in de zomervakantie bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een bungalow aan zee in de zomervakantie is zo geboekt .

Een vakantie aan zee. Die bestemming staat bij velen op het verlanglijstje. Zoek niet verder, want je hebt je verblijf voor een heerlijke lange strandvakantie of weekendje uitwaaien aan zee gevonden. De kilometerslange stranden lopen geleidelijk af in zee; plezierig voor de kleintjes dus! De strandpaviljoens en de prachtige duinen dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel.

Een bungalow bij Molecaten is een heerlijk vakantiehuis met al het comfort en gemak van thuis. Alle te huren bungalows hebben een fijne eettafel voor o.a. een lekker lang ontbijt, een comfortabele zithoek met tv, WiFi tegen betaling, compleet ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Alle slaapkamers in de accommodatie zijn voorzien van goede (boxspring) bedden! Geniet van een bungalow vakantie en boek online.

Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel jij als je (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? Je hebt de perfecte zomervakantie-bestemming gevonden! In de zomervakantie is er op het park en in de omgeving heel veel te beleven voor kinderen. Geen tijd voor verveling... of juist wel. Geniet van de zomer en boek je vakantie online!

4 persoons bungalow Duinhuisje MiVa

Noordduinen, Katwijk aan Zee, Duin- en Bollenstreek

  • bungalow voor mindervaliden, ca. 75 m2
  • rolstoeltoegankelijk en aangepaste badkamer
  • huisdier niet toegestaan


Aankomst op vrijdag 23 juli
Aankomst op zaterdag 24 juli
Aankomst op dinsdag 24 augustus
Aankomst op woensdag 25 augustus
Aankomst op zaterdag 28 augustus
Aankomst op maandag 30 augustus
Aankomst op dinsdag 31 augustus
Aankomst op woensdag 1 september

10 persoons bungalow 't Cadzhuys

Hoogduin, Cadzand, Zeeuws-Vlaanderen

  • vakantiehuis aan zee, ca. 120 m2
  • ultieme plek voor families en vrienden
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op woensdag 1 september
Aankomst op donderdag 2 september

Lees meer over...