Campings en vakantieparken in Nederland en Hongarije

Grenzeloos genieten op de beste vakantieplekjes

Onze prachtige campings en vakantieparken liggen aan de kust, in de bossen of direct aan het water. De mogelijkheden voor kamperen of het huren van een huisje of bungalow zijn eindeloos; luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen.

Informatie over het coronavirus

Waar & hoe kunt u bij ons verblijven en antwoorden op veel gestelde vragen vindt u hier >
Boek - juist nu - gerust een vakantie, want er is nog altijd zoveel te beleven. Bekijk hier onze faciliteiten-matrix en het speciale 'doe-het-zelf' animatieprogramma!

Nieuws & vakantietips

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Kent u alle hoeken van ons mooie Nederland al? U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang! Laat u de vlieger op in Drenthe, aan het Veluwemeer, aan zee...?

Kom tot rust aan de kust. Verruil uw eigen huis voor een chalet of bungalow achter de duinen en dichtbij zee. Juist nu is - als we ons allemaal houden aan de RIVM maatregelen - de zilte zeelucht heerlijk.

Juni is een heerlijke vakantiemaand met de lange avonden en frisgroene natuur. Maak plannen en kom huren met de sfeer van kamperen of boek een luxe bungalow. Geniet van de voor-zomerse-rust én voordelig juni!

Zet de fietsen achterop uw auto, pak uw wandelschoenen in en boek - gewoon nu direct - een fijne bungalow of chalet op één van onze parken. Want voordat u het weet is die frisgroene lente weer voorbij!

Indien uw caravan of camper is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen bent u welkom op maar liefst 13 Molecaten campings! Kom fijn kamperen. - En als u er dan bent, houdt u zich dan aan de RIVM maatregelen -

Ziet u zichzelf al zitten op dit fijne terras... met uw partner, uw tieners (er is WiFi), uw baby of peuter (een speeltuintje altijd in de buurt)? Boek hier 'last minute' een vakantie aan zee, het Veluwemeer of in de bossen. Kies voor een bungalow, chalet of luxe safaritent!

Haal de tent alvast van zolder, want als het virus onder controle blijft, gaan per 1 juli de sanitairgebouwen op onze campings weer open. Vanaf dan zijn kampeerders zonder eigen sanitaire voorzieningen ook weer van harte welkom. Boek alvast uw camping!

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Op drie Molecaten campings bieden we kampeerplaatsen aan met privé sanitair. Comfortplusplaatsen noemen we die.

Pak uw kans en boek een strandhuisje op het strand van Zeeuws-Vlaanderen. Een goed boek, spelletjes en de vlieger mee... Hier vergeet u beslist voor even de tijd.
 

Verwen uw huisdier met een weekendje weg of lange vakantie!

Voor 18 personen, aan de rand van Hanzestad Zwolle in Vechtdal Overijssel. Er is nog beschikbaarheid in augustus en het najaar!

Interesse in een vaste staanplaats? Maak, voordat u afreist naar één van onze parken, een afspraak. Daarna bent u welkom om te komen kijken.