Campings en vakantieparken in Nederland en Hongarije

Grenzeloos genieten op de beste vakantieplekjes

Onze prachtige campings en vakantieparken liggen aan de kust, in de bossen of direct aan het water. De mogelijkheden voor kamperen of het huren van een huisje of bungalow zijn eindeloos; luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen.

Informatie over het coronavirus

Waar & hoe kunt u bij ons verblijven en antwoorden op veel gestelde vragen vindt u hier >
Boek - juist nu - een vakantie in eigen land.

Nieuws & vakantietips

Vanaf 14 augustus zijn er weer fijne kampeerplekjes beschikbaar! Zoek & boek en speel met uw aankomstdatum en verblijfsperiode voor een kampeerplaats op uw favoriete camping.

Direct weg wordt lastig. Bekijk hier wanneer u deze maand lekker op vakantie kunt naar zee, het bos of het Veluwemeer. Zoek hier & boek online.

Vanaf 21 augustus kunt u genieten van een volle week (of langer) aan zee! Wordt het Katwijk, Rockanje, Renesse…?

September is de ideale kampeermaand voor rustzoekers en buitengenieters! Reserveer een voordelig september kampeerarrangement op één van onze campings en geniet van de nazomer.

Dit is een heerlijke maand om te wandelen of te fietsen en vaak kan dat nog fijn in korte broek! Waar doet u dat het liefst? Friesland, Brabant, Zeeland?

Boek een spetterend weekendje weg in september naar Bosbad Hoeven! Waterspeelpark Splesj blijft dit jaar namelijk geopend in de weekenden (zaterdag & zondag).

Maakt u vakantiefoto’s die een plekje op de Molecaten website verdienen? Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd…. & win!

Er breekt weer een prachtige tijd op de Veluwe aan. Kom in augustus voor de paars bloeiende heide en in september voor de burlende edelherten!

Ook deze zomer organiseren onze animatieteams - in aangepast vorm - weer super leuke activiteiten op onze parken. Molly & Caatje zijn er natuurlijk ook!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Verwen uw huisdier met een weekendje weg of lange vakantie! Waar voelt uw hond zich het best? Aan zee, in het bos of bij water? Bij Molecaten is uw viervoeter welkom.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor november, december of beleef een sfeervolle Kerst...

Interesse in een vaste staanplaats? Maak, voordat u afreist naar één van onze parken, een afspraak. Daarna bent u welkom om te komen kijken.