U bent hier:  Home t Hout Bungalows

Bungalows

Te huur op 't Hout
Op Molecaten Park 't Hout verhuren wij twee bungalows. Deze bungalows verschillen onderling sterk. Hieronder kunt u de bijzonderheden met elkaar vergelijken.

Beide bungalows zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. De vermelde prijzen zijn inclusief lakenpakketten, eindschoonmaak, milieuheffing en verbruik gas, water en elektra.
 


Bel voor uw reservering of meer informatie
Deze bungalows zijn niet via internet te boeken. Om een bungalow op 't Hout te reserveren belt u met de receptie van Molecaten Park 't Hout: 0516-541287

Bungalow 45

week, weekend & midweek verblijven

Recent opgeknapte sfeervolle bungalow voor 6 personen met uitzicht in het bos en op de buitenspeeltuin. Centraal gelegen bij Flippies Pretpaleis en Flippies Plonstuin. Vanuit de slaapkamer heeft u zicht op de kinderen die heerlijk in de buitenspeeltuin aan het spelen zijn. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1 persoons bedden en twee slaapkamers met een stapelbed.  Ruime zitkamer met lcd-tv en dvd-speler. Wastafels op de slaapkamers. Magnetron aanwezig, huisdieren zijn niet toegestaan. In de douche staat een wasmachine waar u gebruik van kunt maken. Tevens is er wifi aanwezig.

Bungalow 44

Uitsluitend lange verblijven

Nette bungalow voor 6 personen dichtbij Flippies Pretpaleis en Flippies Plonstuin.
Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2 persoons bed en twee slaapkamers met een stapelbed. Magnetron aanwezig, huisdieren zijn welkom. Centrumvoorzieningen op loopafstand, mooi terras. Wifi aanwezig.