U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

oktober 2016

Elke 1e zondag van de maand
Pizza bestellen uit een échte houtgestookte leemoven van bezoekerscentrum De Boswerf, Zeist

Elke eerste zondag van de maand kun je tussen 12.00 en 15.00 uur een lekkere pizza bestellen uit een échte houtgestookte leemoven. Locatie: bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist

Lees meer >
9 juni t/m 1 november
Sterke vrouwen op kasteel Amerongen , Amerongen

'Sterke Vrouwen op Kasteel Amerongen', een fascinerend verhaal waarin vijf kasteelvrouwen de hoofdrol spelen. Deze vrouwen hebben zich sinds 1286 op onnavolgbare wijze onderscheiden in het onderhouden van het Huys, het beheren van landerijen en het navolgen van de sociaal-politieke netwerken van hun echtgenoten.

Lees meer>
15 t/m 30 oktober
DinoAdventures, Amersfoort

Er is iets bijzonders aan de hand in het DinoPark, maar wat er gebeurt, is gehuld in geheimzinnigheid.Jij krijgt de kans om te bekijken wat er aan de hand is onder begeleiding van een stoere Dino-onderzoeker. Pas wel op: er schijnen rare dingen te gebeuren in het DinoPark… Het is alleen toegestaan het park te betreden onder begeleiding van de ervaren Dino-onderzoeker.

Lees meer>
26 oktober
Kermis Amersfoort , Amersfoort

Gezellige kermis

Lees meer>
29 oktober
haloweenparty, leersum

Haloweenparty bij cafe de Burgemeester in Leersum 29 oktober van 21.30 uur tot 03.00 uur

29 oktober
Oktoberfest, De meern

Jetzt gehts los! Oktoberfest 2016 in Azotod met feest DJ's en live acts. Natuurlijk zullen de halve liters bier, bratwursten, vrouwen in dirndls en mannen in lederhozen niet ontbreken aan deze avond.

Lees meer>
29 op 30 oktober
de nacht van de nacht, diverse locaites

Geniet van de duisternis tijdens De Nacht van de Nacht. In heel Nederland worden activiteiten in het donker georganiseerd. Verhalen bij het kampvuur, avondwandelingen, op zoek naar nachtdieren, sterren kijken, varen in het schemerdonker, workshops nachtfotografie en nog veel meer. Deze 12e Nacht van de Nacht wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor het behoud van de donkere nacht. Geniet van de duisternis tijdens De Nacht van de Nacht. In heel Nederland worden activiteiten in het donker georganiseerd. Verhalen bij het kampvuur, avondwandelingen, op zoek naar nachtdieren, sterren kijken, varen in het schemerdonker, workshops nachtfotografie en nog veel meer. Deze 12e Nacht van de Nacht wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor het behoud van de donkere nacht. Geniet van de duisternis tijdens De Nacht van de Nacht. In heel Nederland worden activiteiten in het donker georganiseerd. Verhalen bij het kampvuur, avondwandelingen, op zoek naar nachtdieren, sterren kijken, varen in het schemerdonker, workshops nachtfotografie en nog veel meer. Deze 12e Nacht van de Nacht wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor het behoud van de donkere nacht.

Lees meer>