U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

december 2016

Elke 1e zondag van de maand
Pizza bestellen uit een échte houtgestookte leemoven van bezoekerscentrum De Boswerf, Zeist

Elke eerste zondag van de maand kun je tussen 12.00 en 15.00 uur een lekkere pizza bestellen uit een échte houtgestookte leemoven. Locatie: bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist

Lees meer >
13,19,20 en 26 november + 3 en 4 december
Park van Sint, Rhenen (ouwehand)

Op 13, 19, 20, 26 en 27 november & 3 en 4 december 2016 wordt Ouwehands Dierenpark omgetoverd tot het Park van Sint vol met gezellige activiteiten en shows!

Lees meer>
14 november t/m 6 december
Sinterklaas , Veenendaal (passage corridor)

Een bezoekje aan Passage Corridor is tijdens deze weken extra leuk voor de kids, want voor hen staan er weer diverse activiteiten op het programma! Met als kers op de taart, een bezoek van Sinterklaas!

Lees meer>
23 november t/m 23 december
Warme Winterweken, Soest

Tijdens de Warme Witte Winterweken in Soest wordt het gehele terrein van tuinadviescentrum 't Vaarderhoogt omgetoverd tot een sprookjesachtig dorp in Anton Pieckstijl vol met pittoreske winkeltjes 

Lees meer>
08-12-2016 t/m 05-03-2017
Duitse Prinsen van Oranje, Doorn

Huis Doorn vertelt deze winter het verhaal van de Duitse Prinsen van Oranje. De Duitse prins Georg Friedrich van Pruisen, achter-achterkleinzoon van de laatste Duitse keizer Wilhelm II, is namelijk ook een Prins van Oranje. De oudste dochter van koning Willem-Alexander, prinses Amalia, is Prinses van Oranje.

Lees meer>
10 december t/m 11 december
kerst bij duurstede, Wijk bij Duurtede

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 organiseert winkeliersvereniging Hart van Wijk in nauwe samenwerking met WijkNogLeuker een kerstmarkt in de binnenstad. 

Lees meer>
10 t/m 11 december
Kerstmarkt Slot Zeist, Zeist

De mooiste cadeautjes voor Kerstmis zijn dit jaar te vinden op de Kerstmarkt op het Slotplein. Zaterdag 10 december en zondag 11 december van 12.00 - 18.00 uur. Een sfeervolle locatie om u goed voor te bereiden op de Kerst. Muzikale optredens en voordrachten van verhalenvertellers zorgen voor een bijzondere kerstsfeer. De Kerstman brengt beide dagen een bezoek aan de Kerstmarkt.

Lees meer>
16 december
kerstmarkt , Leersum

In samenwerking met de Ondernemersvereniging in Leersum organiseren we weer een gezellige kerstmarkt waar bezoekers terecht kunnen voor o.a. (luxe) cadeauartikelen, kerstdecoraties, kerststukjes, sieraden, delicatessen, feestkleding en ander feestdagen gerelateerde producten. Om deze markt heen worden ook allerlei activiteiten georganiseerd door de ondernemersvereniging zoals muziek, puzzelwedstrijd, een levende Kerststal, Dorpssoep, goede doelenactie etc. In samenwerking met de Ondernemersvereniging in Leersum organiseren we weer een gezellige kerstmarkt waar bezoekers terecht kunnen voor o.a. (luxe) cadeauartikelen, kerstdecoraties, kerststukjes, sieraden, delicatessen, feestkleding en ander feestdagen gerelateerde producten. Om deze markt heen worden ook allerlei activiteiten georganiseerd door de ondernemersvereniging zoals muziek, puzzelwedstrijd, een levende Kerststal, Dorpssoep, goede doelenactie etc.

Lees meer>
17 december
Muzikale Winterwandeling, Renswoude

Muzikale Midwinterwandeltocht in het kasteelbos. De start begint om 18.00 uur op het kasteelplein met de opening door Midwinterhoorns- en de jachthoornblazers die hun prachtige en unieke geluiden laten horen, daarna is de start van de winterwandeling, via een uitgezette route door het kasteelbos. 

Lees meer>
18-12-2016
Midwintermarkt op de Boswerf, Zeist

Bijzonder sfeervolle kramen, verhalenverteller met wintersprookje, workshop wenstak en versieringen, marshmellows en pocorn maken boven vuur bij de vuurplaats

Lees meer>
24 december t/m 9 januari
Ouwehand, Rhenen

Winterpret, knusse kampvuren, gezellige kraampjes met heerlijke lekkernijen en hoge kerstbomen vol gekleurde lichtjes. Van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017 beleef je Ouwehands Dierenpark in winterse sferen!

Lees meer>