U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

januari 2017

oktober t/m 19 maart 2017
Schaatsen op de Vechtse banen, Utrecht

Van oktober tot en met maart kan jong en oud schaatsen bij de Vechtsebanen. Gezinnen met kinderen kunnen zich uitleven en de fijne kneepjes onder de knie proberen te krijgen, terwijl de sportieve schaatser serieus zijn rondjes maakt en op techniek en conditie traint.

Lees meer>
8 december t/m 5 maart
Duitse Prinsen van Oranje, Doorn

Huis Doorn vertelt deze winter het verhaal van de Duitse Prinsen van Oranje. De Duitse prins Georg Friedrich van Pruisen, achter-achterkleinzoon van de laatste Duitse keizer Wilhelm II, is namelijk ook een Prins van Oranje. De oudste dochter van koning Willem-Alexander, prinses Amalia, is Prinses van Oranje.

Lees meer>
27 en 28 januari
Belgisch Bierfestival, Utrecht

Het 1e Belgische bierfestival vindt plaats op een bijzonder locatie in het hart van bierstad Utrecht! Er zullen tijdens het festival rond de 15 brouwerijen aanwezig zijn. Elke brouwerij zal meerdere Belgische bieren schenken.

Lees meer>
28 janauri
Sneeuwbal Winterfestival, Utrecht

Het Sneeuwbal Winterfestival neemt het niet zo nauw met de kou. Tijdens dit jaarlijks terugkerende muziekfestival wordt Park Transwijk omgetoverd tot een enorme danszaal en zorgen DJ’s voor de nodige dosis muziek. Want met hun dansbare techno, techhouse, deephouse en house weten ze de kille januaritemperaturen ver buiten het festivalterrein te houden. De kleurrijke bezoekers maken het feest met hun gekke outfits compleet.

Lees meer>