U bent hier:  Home Kuierpad In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Kuierpad? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

december 2016

10 december
Wildplukwandeling Asserbos, Assen

Wist je dat paardenbloem, zevenblad en weegbree gezonde groenten zijn? En dat je je maaltijd kunt kruiden met duizendblad, rode klaver of madeliefjes? Ontdek tijdens deze wandeling welke planten uit het wild je kunt eten en hoe je ze kunt gebruiken in de

Lees meer >
10 december
Orkest uit Budapest, Rolde

Boerderij Kamps krijgt het nieuwe Nederlandse Orkest Rádió Budapest. Een lekker swingend toporkest.

Lees meer >
17 december
Flintenkoor, Odoorn

Een gezellig gemengd zangkoor met een breed repertoire, ze zingen zowel Nederlandse als internationale liedjes. Reserveren kan via www.sokc.nl. Kosten: € 7,50 (incl. consumptie).

Lees meer >
17 december
Kerstconcert, Gieterveen

In de donkere dagen voor kerst zingt Sirius u naar het licht toe. U hoort het kerstverhaal met een Sirius-twist: oud en nieuw lopen door elkaar met hier daar een uitstapje buiten de echte kerstmuziek.

Lees meer >
17 december
Kerstmarkt Havelte, Havelte

Er zijn meer dan 70 kramen en dus 1 van de grootste kerstmarkten van het noorden. Er is veel muziek/optredens, een gezellig kinderplein met schminken, een verhalenvertelster, een vuurspuwer, varken aan spit, muzikanten en de ‘rondreizende straatkoopman’.

Lees meer >
18 december
Concert in de synagoge, Zuidlaren

De synagoge in Zuidaren is één van de bijzondere gebouwen in eigendom van de Stichting Oude Drentse Kerken. Op deze dag is er een celloconcert; Hanneke Rouw speelt de derde en vijfde suite van Bach.

Lees meer >
18 december
Noordelijk Kerst- en Winterbierenfestival, Hoogeveen

Een bierfestival in hartje winter buiten op een plein is uniek voor Nederland. 

Lees meer >
22 t/m 23 december
Kerstmarkt, Klazienaveen

Gezelligheid in het winkelcentrum van Klazienaveen met deze 2 daagse kerstmarkt. 

Lees meer >
26 december
Kerstwandeling, Assen

De jaarlijkse kerstwandeling gaat dit jaar door het Asserbos. Tot 14.00 uur kan de wandelroute gestart worden vanuit het Duurzaamheidscentrum. Onderweg zijn er afwisselende activiteiten zoals een levende kerststal, een bijzondere ijsbeer, actieve buitensp

Lees meer >
28 december
Speuren naar sporen, Assen

Alle dieren laten sporen na. Of ze nou eten, lopen, slapen of zich eens lekker zitten te krabben. Bijna alle dieren laten veel sporen na. Voel je een echte CSI en probeer te ontdekken wat al die sporen betekenen.

Lees meer >
28 december
Landlopersdag , Veenhuizen

Een gezellig dagje uit tussen Kerst en Oud en Nieuw? In en om het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen vindt de jaarlijkse Landlopersdag plaats.

Lees meer >
28 december
Vogelverwendag, Drouwen

Tijdens de vogelverwendagen kun je bij Buitencentrum Boomkroonpad je eigen vogelvoer maken.

Lees meer >
28 t/m 29 december
Roder Boekenmarkt, Roden

Voor de twintigste keer wordt de Roder Boekenmarkt georganiseerd. De boekenmarkt vindt dit jaar plaats in het voormalige Magista gebouw.

Lees meer >