U bent hier:  Home

In juni is het op en top genieten van uw vakantie bij Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats in de mooie juni maand!
Lekker weg in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! In juni is het maximaal genieten van het buiten zijn. U kunt zelfs tot 's avonds laat een fietstocht of wandeling (met huisdier) maken door het bos, langs het Veluwemeer of over het strand. Fantastisch om in dat avondzonnetje nog lekker bezig te zijn... of vertoeft u liever lekker loom voor uw tent of chalet met een wijntje?

Gaan er (klein)kinderen mee? Dan bent u in juni bij Molecaten aan het juiste adres. Op bijna al onze campings & vakantieparken bieden we in juni een animatieprogramma aan!

Juni vakantie voordeeltip

  • Een vakantie in juni is altijd voordelig geprijsd!
  • 55-plussers profiteren altijd van 5,5% korting op een verblijf bij Molecaten (huren & kamperen)!
  • Kampeerfan? Hoe langer u kampeert, des te voordeliger uw vakantie wordt. Profiteer van 7%, 14% of 21% korting op uw kampeervakantie met eigen caravan of tent!
  • In juni betaalt u bij kamperen met eigen caravan of tent voor (klein)kinderen slechts € 1,50 per nacht  (excl. toeristenbelasting)!

Boek nu uw vakantie in juni bij Molecaten; wordt het een bungalow, chalet, kampeer cabin, ingerichte tent of kampeerplaats...

Juni vakantie: vakantieparken met bungalows

Vakantie in een bungalow in juni bij Molecaten.   Vakantieparken met bungalows voor de maand juni
  • Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en in Hongarije vindt u de leukste 2 tot 14 persoons bungalows voor een verblijf in de zomervakantie!
Boek nu uw juni vakantie!

Juni vakantie: huren met de sfeer van kamperen

Vakantie in een chalet in juni bij Molecaten.   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins en ingerichte tenten voor een juni vakantie
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, kampeer cabins, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Boek nu uw juni vakantie!

Juni vakantie: kamperen op een camping!

Kamperen in juni bij Molecaten.   Campings met mooie kampeerplaatsen voor een vakantie in juni
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een vakantie in juni aan zee, in de bossen of aan het water.
Boek nu uw juni vakantie!


Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw vakantie in juni bij Molecaten!