U bent hier:  Dagje uit Molecaten Outdoor Drenthe Kinderfeestje

Kinderfeestje op Molecaten Outdoor Drenthe

Verras met een feestje vol avontuur!
Is uw kind binnenkort jarig en wilt u trakteren op een avontuurlijk kinderfeestje? Kom dan met alle feestgangers naar Molecaten Outdoor Drenthe! Bij Molecaten Outdoor Drenthe bieden wij heel veel leuke activiteiten. Mix & Match ze met elkaar en het wordt een kinderfeestje om nooit meer te vergeten.... volgend jaar willen ze weer! Uiteraard kunnen we in overleg het arrangement aanpassen naar eigen wens.

Mix & Match kinderfeest!

Kies twee kinderfeest activiteiten uit onderstaande kolommen en profiteer van onze voordelige Mix & Match groepstarieven.  Voor alle kinderfeestjes geldt een minimum aantal van 6 deelnemers.
 

Activiteit - A      Activiteit - B      Activiteit - C
1. Klimmen in klimpark
incl. tokkelbaan
Duur: 2 uur

2. Proefles skiën.
Duur: 1 uur

3.Samenwerkingsspelen
Duur: 1,5 uur
  1.Boogschieten
Duur: 1 uur

2. Klimwand

3.Vlotbouwen
Duur: 1,5 uur
 
  1. Zwemmen

2. Midgetgolf
Duur: 1,5 uur

3. Kanovaren
Duur: 1 uur

4. Klootschieten
Duur: 2 uur

5.Geocaching
Gps tocht
Duur: 1,5 uur


Prijzen per persoon bij minimaal 6 deelnemers

    4 t/m 7 jaar   8 t/m 12 jaar   vanaf 13 jaar
Kliminfo    1 m. hoogte   1 en 4 m. hoogte   gehele klimpark
Activiteit            
A + B   € 11,50   € 15,00   € 18,95
A + C   € 9,95   € 13,50   € 17,50
B + C   € 8,95   € 12,50   € 13,50
A + A   € 12,50   € 16,00   € 25,00
B + B   € 10,95   € 13,50   € 14,50
C + C   € 6,95   € 8,95   € 9,95

Kinderfeestje reserveren?

Reserveren is noodzakelijk in verband met begeleiding vanuit Molecaten Outdoor Drenthe. Reserveer uw kinderfeestje door ons te bellen of een e-mail te sturen. Contact >

Samenwerkingsspelen / teambuildingopdrachten (minimaal 6 deelnemers)
Uw groep gaat onder tijdsdruk en andere beperkingen verschillende opdrachten oplossen! Samenwerken en communicatie zijn hier de sleutel tot succes. Uw instructeur zal na afloop de uitvoering van de opdrachten evalueren en punten geven.
Boogschieten (minimaal 6 deelnemers):
Kunt u onder spanning de juiste focus houden en rustig blijven ademen? Dan schiet u misschien wel als eerste middenin de roos!  Uw groep krijgt eerst een duidelijke uitleg over het schieten met een handboog. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten.
Vlotbouwen (minimaal 6 deelnemers):
Het met verschillende materialen een stevig vlot bouwen is al een uitdaging, er op varen is nog spannender! Is het vlot stevig genoeg voor 6 personen…en blijft het drijven? Het doel is om binnen 30 minuten een stevig vlot te bouwen en droog om het eiland te varen. Samen een goed vlot bouwen lukt alleen bij open en heldere communicatie en de wil om samen te werken.
Geocaching (minimaal 6 deelnemers):
Zoek met behulp van een GPS de verborgen codes op het terrein van Molecaten Outdoor Drenthe en in de bossen rondom. Elke groep ontvangt een GPS, coördinaten reeks (waypoints)  en een kaart van de omgeving. Bij iedere ‘waypoint’ is een code te vinden. Bij terugkomst zal er gekeken worden of u de juiste codecombinatie heeft gevonden! Natuurlijk ontvangt u vooraf een goede instructie voor het invoeren van waypoints in uw GPS. Deze activiteit is uitdagend voor jong en oud.