U bent hier:  Dagje uit Molecaten Outdoor Drenthe Groepen

Groepsuitje, bedrijfsclinic, schoolreis of familiedag

Mix & Match de groepsactiviteiten van Molecaten Outdoor Drenthe!
Kanovaren op de Drentse HooglandenBoogschieten tijdens een groepsuitje op Molecaten Outdoor DrentheBent u aan zet voor het organiseren van de allerleukste familiedag, een stoer groepsuitje, leerzame bedrijfsclinic of een avontuurlijke schoolreis (bekijk de schoolreis snelle beslissers actie)? Molecaten Outdoor Drenthe biedt avontuurlijke en leerzame activiteiten voor jong en oud! Mix & Match de activiteiten met elkaar en het wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Eén of nog meer activiteiten afnemen kan natuurlijk ook. Uiteraard kunnen we ook het eten & drinken tijdens uw uitje / clinic verzorgen!

Mix & Match groepsactiviteiten!

 Kies twee activiteiten uit onderstaande kolommen en profiteer van onze voordelige Mix & Match groepstarieven.  Voor alle groepsactiviteiten geldt een minimum aantal van 6 deelnemers.
 

Activiteit - A      Activiteit - B      Activiteit - C
1. Klimmen in klimpark
incl. tokkelbaan
Duur: 2 uur

2. Proefles skiën.
Duur: 1 uur

3.Samenwerkingsspelen
Duur: 1,5 uur
  1.Boogschieten
Duur: 1 uur

2. Klimwand

3.Vlotbouwen
Duur: 1,5 uur
 
  1. Zwemmen

2. Midgetgolf
Duur: 1,5 uur

3. Kanovaren
Duur: 1 uur

4. Klootschieten
Duur: 2 uur

5.Geocaching
Gps tocht
Duur: 1,5 uur


Prijzen per persoon bij minimaal 6 deelnemers

    4 t/m 7 jaar   8 t/m 12 jaar   vanaf 13 jaar
Kliminfo    1 m. hoogte   1 en 4 m. hoogte   gehele klimpark
Activiteit            
A + B   € 11,50   € 15,00   € 18,95
A + C   € 9,95   € 13,50   € 17,50
B + C   € 8,95   € 12,50   € 13,50
A + A   € 12,50   € 16,00   € 25,00
B + B   € 10,95   € 13,50   € 14,50
C + C   € 6,95   € 8,95   € 9,95

Tip: bekijk het snelle beslisser voordeel voor schoolreizen >


Eten & drinken

Na de activiteiten (of tussendoor) kunt u bijkletsen en nagenieten in skihut ‘Koudhoor’ of restaurant ‘Deksels’. We serveren hier warme en gekoelde drankjes en de lekkerste gerechten van goudgele friet met snack tot 3-gangen diner, buffet of BBQ! Bel of mail ons voor uw reservering of wensen.

Skiën op Molecaten Outdoor DrentheBoek nu uw groepsuitje bij Molecaten Outdoor Drenthe

Offerte op maat!

Liever geen Mix en Match voor uw groep, maar één activiteit naar keuze? Of wilt u juist meer dan twee activiteiten voor uw bedrijfsfeest, familiedag of schoolreis afnemen? Dat kan natuurlijk ook!
  • Eén activiteit: 10% korting op de standaard tarieven klimpark of skibaan bij minimaal 10 deelnemers.
  • Meer dan twee activiteiten en minimaal 6 deelnemers: bel of mail ons voor een offerte op maat

Groepsactiviteiten reserveren?

Reserveren is noodzakelijk in verband met begeleiding vanuit Molecaten Outdoor Drenthe. Reserveer uw groepsuitje, bedrijfsclinic, schoolreis of familiedag door ons te bellen of een e-mail te sturen. Contact >
 
Samenwerkingsspelen / teambuildingopdrachten (minimaal 6 deelnemers)
Uw groep gaat onder tijdsdruk en andere beperkingen verschillende opdrachten oplossen! Samenwerken en communicatie zijn hier de sleutel tot succes. Uw instructeur zal na afloop de uitvoering van de opdrachten evalueren en punten geven.
Boogschieten (minimaal 6 deelnemers):
Kunt u onder spanning de juiste focus houden en rustig blijven ademen? Dan schiet u misschien wel als eerste middenin de roos!  Uw groep krijgt eerst een duidelijke uitleg over het schieten met een handboog. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten.
Vlotbouwen (minimaal 6 deelnemers):
Het met verschillende materialen een stevig vlot bouwen is al een uitdaging, er op varen is nog spannender! Is het vlot stevig genoeg voor 6 personen…en blijft het drijven? Het doel is om binnen 30 minuten een stevig vlot te bouwen en droog om het eiland te varen. Samen een goed vlot bouwen lukt alleen bij open en heldere communicatie en de wil om samen te werken.
Geocaching (minimaal 6 deelnemers):
Zoek met behulp van een GPS de verborgen codes op het terrein van Molecaten Outdoor Drenthe en in de bossen rondom. Elke groep ontvangt een GPS, coördinaten reeks (waypoints)  en een kaart van de omgeving. Bij iedere ‘waypoint’ is een code te vinden. Bij terugkomst zal er gekeken worden of u de juiste codecombinatie heeft gevonden! Natuurlijk ontvangt u vooraf een goede instructie voor het invoeren van waypoints in uw GPS. Deze activiteit is uitdagend voor jong en oud.