U bent hier:  Dagje uit Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven Schoolreis

Op schoolreisje naar binnenspeeltuin Bosbad Hoeven

Voor het vrolijkste schoolreisje met de hele klas!
Voor veel kinderen is de jaarlijkse schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven is de ideale bestemming voor een vrolijk schoolreisje. Want met je klasgenootjes klimmen, klauteren en roetsjen is toch het allerleukst!

Schoolreisjes naar binnnenspeeltuin Bosbad Hoeven zijn ook buiten de reguliere openingstijden mogelijk. Bel of mail ons uw wensen.

Een schoolreis zonder zorgen

Door te kiezen voor een schoolreisje naar binnenspeeltuin Bosbad Hoeven, heeft u direct afgerekend met de factor ‘weer’. De binnenspeeltuin is een groot en uitdagend speelparadijs voor kinderen in de leeftijd 2-12 jaar. En gaat het zonnetje harder schijnen? Combineer dan de binnenspeeltuin met Waterspeelpark Splesj. Beide attracties bevinden zich op het terrein van Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Alle speel-/klimtoestellen in de binnenspeeltuin van Bosbad Hoeven zijn gemaakt van zachte materialen. Het is er heel veilig spelen voor kinderen! De ruimte is overzichtelijk en afgesloten. Begeleiders hebben vanaf het binnen-terras goed zicht op de spelende kinderen. Het wordt een 'ontspannen' dagje uit met de klas.

Binnenspeeltuin schoolreis: entree + hapje & drankje

Voor minimaal 20 kinderen in de leeftijd 2 tot 12 jaar | Te reserveren tot één week voor aankomst | Ook te resereveren door kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Prijs per persoon: € 7,95
  • Inclusief: entree binnenspeeltuin en smikkelpakket met portie frites met mayonaise, snack en een ijsje
  • Begeleiders: gratis entree
  • Exclusief parkeerkosten

Zin in een schoolreis naar een Molcaten dagattractie?

Wacht dan niet te lang met reserveren. Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op een schoolreis naar Flippies Pretpaleis (ca. 19 km ten oosten van Drachten), Molecaten Outdoor Drenthe (ca. 16 km ten noordwesten van Emmen), Waterspeelpark Splesj en Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven (beide ca. 18 km ten zuiden van Breda) !

Schoolreis snelle beslissers voordeel • 2017

De korting geldt ook in combinatie met de groepskorting (indien van toepassing). De korting geldt niet voor eten en drinken.
  • Reserveert u uw 2017 schoolreis uiterlijk 15 januari 2017, dan ontvangt u 15% korting op de entree van uw schoolreis.
  • Reserveert u uw 2017 schoolreis na 15 januari 2017 en 3 maanden vooruit, dan ontvangt u 8% korting op de entree van uw schoolreis.

Schoolreis naar binnenspeeltuin Bosbad Hoeven reserveren?

Bel of mail ons om de schoolreis te reserveren. Contact >
Wilt u vooraf de locatie bekijken? U bent van harte welkom!