U bent hier:  Home Chefkok

Reserveer een chefkok op uw vakantieadres

Maak van uw vakantiehuis een restaurant met hulp van ChefPlaza!
Genieten van een restaurantwaardig meergangendiner zonder het vakantiehuis(je) uit te moeten of uw gezellige veldje te verlaten? Reserveer een chefkok van ChefPlaza voor op uw Molecaten vakantieadres! De chefkok doet de inkopen, kookt, dekt de tafel, serveert uit en ruimt na afloop alles netjes op.


Uw vakantiehuisje (of kampeerveld) wordt door de chefkok omgetoverd tot restaurant!

Een chefkok op uw vakantieadres is zorgeloos genieten van een diner met vrienden en/of familie. Tijdens een familie- of vriendenweekend is het zonde als de kookploeg geen tijd voor de rest van de groep heeft. Een chefkok aan huis neemt alle werk uit handen en zorgt ervoor dat u alle tijd voor elkaar heeft. En omdat u in uw eigen vakantiehuisje verblijft hoeft er ook geen oppas voor de (klein)kinderen geregeld te worden.

Of het mogelijk is in de keuken van uw vakantiehuisje? U hoeft zich geen zorgen te maken – ChefPlaza en Molecaten hebben speciaal menu’s op maat gemaakt geschikt voor elk type vakantieverblijf.


Luxe chefkok BBQ - voor wie op de camping echt verwend wil worden!

Hoe zou een barbecue er uitzien als het door een professionele chef of echte grillmeister verzorgd wordt? Fantastisch! Ontdek verrassende grillsmaken tot aan het dessert toe. Zwart vlees is zo definitief verleden tijd en het genieten kan beginnen.


Of u nu een weekendje weg gaat of een hele week, met vrienden of familie bij Molecaten verblijft, een chefkok aan huis halen is een onvergetelijke ervaring die uw vakantie bij ons heel bijzonder maakt.


Reserveer een chefkok van Chefplaza tijdens uw Molecaten vakantieChefkok reserveren

Plaats nu uw aanvraag bij ChefPlaza
ChefPlaza neemt binnen 24 uur contact met u op. U bespreekt uw wensen en ontvangt een menusuggestie passend bij uw gezelschap.


Prijzen

Indicatie voor groepen vanaf 6 personen.
Prijzen zijn inclusief reiskosten, bediening, servies, etc.. Kortom, het is de totaalprijs per persoon!

  • 3-gangendiner € 55,00 p.p. | passend wijnarrangement € 15,00 p.p.
  • 4-gangendiner € 65,00 p.p. | passend wijnarrangement € 17,50 p.p.
  • 5-gangendiner € 75,00 p.p. | passend wijnarrangement € 20,00 p.p.
  • Luxe barbecue € 50,00 p.p.